Ne üljünk fel a tévhiteknek : villám kisokos

red-cloudA pár hetes kánikula után az előrejelzések szerint augusztus második felében ismét megszaporodnak majd a villámlással járó nyári zivatarok, ezért fontos, hogy időben felkészüljünk ezekre. Az APC by Schneider Electric megosztja olvasóinkkal tapasztalatait, amelyek segítségével megvédhetjük készülékeinket.

Tévhit, hogy a túlfeszültségvédők minden egyes villámcsapással megrongálódnak. Ezek az eszközök automatikusan levezetik a keletkezett túlfeszültséget, újra és újra. És megint, és megeint. És újra, meg újra. Várható élettartamuk nagyjából megegyezik az egyéb védelmi eszközökével, mint például a kismegszakítókéval vagy a hibaáram kapcsolókéval.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kutatók Éjszakája: érdeklődő-csúcsot remél az Ericsson

sze aug 19 , 2015
Az Ericsson Magyarország kutatóközpontja minden évben csak egyetlen napon, idén szeptember 25-én, a Kutatók Éjszakáján nyílik meg a nagyérdemű publikum előtt és számtalan érdekességgel várja az érdeklődőket. A társaság célja ezzel az, hogy a mérnöki szakma és általában véve a tudomány szépségei is mindenki számára érthetően és kézzel foghatóan jelenjenek […]
Öveges professzor

És még ez is...