Beltéri 5G jelismétlőt mutatott be a Zyxel

routerA Zyxel Networks két új 5G mobil jelismétlőt vezetett be, amelyekkel elsősorban a kis- és középvállalkozások problémáit kívánják megoldani. A Zyxel Networks bemutatta két új 5G NR kereskedelmi mobil jelismétlő eszközét. A MagicOffice és a MultiSite az épületeken, telephelyeken és irodákon belüli olyan lefedettség problémákat képes kezelni, mint például a megszakadó hívások, a lassú adatsebesség vagy a gyenge vétel. A MagicOffice jelismétlő ideális akár 900 m² méretű irodákban vagy kereskedelmi helyiségekben, míg a többszintes, akár 25200 m² területű épületek pedig a MultiSite jelismétlő előnyeit élvezhetik. Azok a felhasználók, akik több helyszínen vagy emeleten szeretnék fokozni a jelet, akár hét MultiSite jelismétlő egységet is egymásra építhetnek. Ezek továbbra is központilag, egy interfész alatt kezelhetőek, így sokkal könnyebb telepíteni, kezelni és karbantartani az eszközöket, amivel rengeteg idő és erőforrás takarítható meg.

A legtöbb termékhez képest, amelyek működéséhez legalább három-négy sávos mobil jelerősség szükséges a szabadban, a Zyxel megoldásai két-három sávos jellel is működnek. A nagyon gyenge, egy sávos jelerősségű helyzetekben, vagy az épületek és alagutak vakfoltjainál a MultiSite jelismétlő a Zyxel szabadalmaztatott SymmRepeaterEnterprise eszközével is együtt működik a jelerősség fokozása érdekében. A Zyxel szabadalmaztatott visszhang-elkerülési technológiája lehetővé teszi az ismétlők számára, hogy automatikusan észleljenek minden rezgési és teljesítményproblémát. Miután észlelték, az átjátszók automatikusan beállítják a kimenő teljesítményt, anélkül, hogy kézi beavatkozásra lenne szükségük, így idő és energia takarítható meg a karbantartás során. A hálózat biztonságos kialakításával az átjátszók automatikusan alkalmazkodnak a közeli operátor hálózatok teljesítményszintjéhez a stabil kommunikációs minőség fenntartása érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A magyar polgárok egymilliárddal segítenek a Continentalnak

hét jún 28 , 2021
Bővíti kutatás-fejlesztési központjainak kapacitását a Continental Automotive Hungary Kft.; a 4,2 milliárd forintos beruházáshoz a kormány egymilliárd forint vissza nem térítendő támogatást biztosít. A német tulajdonú Continental a világ valamennyi nagy autóipari gyártója számára magas minőségben állít elő a menetbiztonsági rendszerekhez kapcsolódó szenzorokat. A vállalat mostani új, high-tech beruházása a […]
Lóránd Balázs Continental

Friss, ropogós