Szalay váltja Alföldit

Október 31-ével nyugdíjba vonul Alföldi István, a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) ügyvezető igazgatója, akinek tisztségét Szalay Imre, a szervezet jelenlegi alelnöke tölti majd be – közölte a társaság. A közlemény szerint Alföldi 1997 óta töltötte be az NJSZT ügyvezető igazgatói pozícióját, és idén október végéig fokozatosan adja át feladatait utódjának. Alföldi nevéhez fűződik az NJSZT munkáját immár több mint két évtizede meghatározó mottó: megőrizni a múlt értékeit, alkalmazkodni a jelenhez, és legjobb tudásunk szerint befolyásolni a jövőt.

Szalay matematikusként és informatikusként végzett.a szegedi József Attila Tudományegyetemen, majd a Számalk, a SZÁMKI munkatársa. A Digital Equipment Magyarországnál rendszerintegrációs igazgató, majd a Compaq Magyarországnál a professzionális szolgáltatások igazgatója.A Hewlett-Packard Magyarország következett, ahol szolgáltatási igazgató, és vezérigazgató-helyettes volt. Ez után a Vodafone-hoz igazolt, ahol projektiroda és belső szabályozási igazgató, valamint operációs igazgató volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

MÁV lesz a Vonatinfo alkalmazás új neve

sze júl 3 , 2019
A MÁV megváltoztatja a menetrendi információkat és jegyvásárlási lehetőséget is nyújtó alkalmazása nevét, a Vonatinfo hamarosan MÁV néven lesz elérhető a Google Play és az AppStore internetes áruházakban – közölte a vasúttársaság. A közleményben kiemelték, a Vonatinfó alkalmazásban elérhető egyik legjelentősebb fejlesztés volt a vonatjegy vásárlási lehetőség az applikáción keresztül. […]