A Qualysoft levadászná a legjobb informatikusokat

karrierA Qualysoft, hazánk egyik legsikeresebb informatikai tanácsadó és szolgáltató vállalata gyakornoki programokkal, valamint egyetemi együttműködésekkel kíván hozzájárulni az informatikusképzés sikerességéhez. A nyár folyamán a Pécsi Tudományegyetemmel közösen indította útjára a JAVA képzést biztosító JAVA Akadémiát , valamint a Qualysoft Tehetség Program keretén belül ERP és JAVA gyakornoki lehetőséget is nyújt bizonyos felsőoktatásban részt vevő diákoknak, akiknek ezután munkalehetőséget is felajánl a vállalat.

A Qualysoft idén először, október 15-én és 16-án a Műegyetemi Állásbörzén is meghirdeti betöltetlen pozícióit, amely több mint hetven, főleg C#, C++, JAVA fejlesztőt jelent, de keresnek pályázókat tesztelői és projektmenedzseri munkakörbe is. Az érdeklődők – azon túl, hogy tesztelhetik tudásukat a cég munkatársai által készített, táblagépre szánt kvízjátékon – személyesen találkozhatnak a fenti területek szakértőivel, valamint feltehetik kérdéseiket akár a cég felsővezetőinek is, akik szintén kilátogatnak az állásbörzére.

A frissen végzett informatikusok kivételezett helyzetben vannak, hiszen az a kétezer fő, aki évről évre befejezi felsőoktatási tanulmányait éppen hogy pótolni tudja a nyugdíjba menő állományt, vagyis könnyedén válogathat a nettó 175 000-200 000 forintos átlagfizetésű állásokból. A jól képzett informatikusok iránti folyamatosan növekvő igényt az is alátámasztja, hogy a Qualysoft statisztikái szerint az olyan kurrens területeken, mint amilyen a JAVA fejlesztőké, az elmúlt évben az álláskeresők bérigénye tapasztalattól függően átlagosan 21-27 százalékkal nőtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A vártnál kisebb mértékben csökkentek a pc-eladások

ked okt 14 , 2014
A vártnál jóval kisebb mértékben csökkent a harmadik negyedévben a személyi számítógépek (pc) értékesítése a világpiacon — írja az IDC nyomán az MTI. A harmadik negyedévben 78,519 millió személyi számítógépet értékesítettek a világpiacon, 1,7 százalékkal kevesebbet az egy évvel korábbi 79,905 milliónál, a csökkenés azonban kisebbnek bizonyult a várt 4,1 […]
IBM személyi számítógép

Friss, ropogós