Új digitális eszközök a PTE-n

Pécsi EgyetemMintegy 400 millió forint értékben szerez be digitális eszközöket a Pécsi Tudományegyetem (PTE) egy több mint 3,8 milliárdos pályázat részeként.

A baranyai felsőoktatási intézmény a közleményében azt írta, hogy a Helyreállítási és Ellenállóképességi Eszköz és a magyar kormány támogatásával zajló pályázat eredményeként tanulási, oktatási és kutatási folyamatok alapjául szolgáló digitális tananyagokat és más modern digitális tartalmakat fejlesztenek. A 3,8 milliárd forintos projekt részeként 400 millió forint összértékben a gyakorlati oktatásban is hasznosuló orvos-egészségügyi eszközöket vásárolnak, valamint a gyakorlati oktatást, képzést közvetlenül segítő infrastrukturális és eszközkapacitások fejlesztésére is sor kerül. A modern digitális eszközök szállítása és üzembehelyezése pedig a PTE legtöbb telephelyére, így a karokra, a Klinikai Központba, a gyakorlóiskolákba, valamint a Tanárképző Központba már megtörtént.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Irán és a Hezbollah kibertámadást hajtott végre egy izraeli kórház ellen

szo dec 23 , 2023
ShareTweetPinShareIrán és a libanoni síita Hezbollah szervezet kibertámadást hajtott végre egy izraeli kórház ellen novemberben. Az Izrael Nemzeti Kiberigazgatósága szerint az izraeli védelmi szervek közös nyomozással kiderítették, hogy az iráni hírszerzési minisztériummal kapcsolatban álló Agrius kibercsoport a Hezbollah kiberegységének (Libanoni cédrus) bevonásával indított támadást az ország északi részén, Cfaton működő […]
kiberbiztonság

És még ez is...