Magyarország már-már digitális paradicsom

gázóraImmár az összes hazai közműszolgáltató – gáz-, áram-, víz- és távhőszolgáltató – elérhető az e-bejelentő szolgáltatáson keresztül.

Az e-bejelentős szolgáltatást 2022 februárjától indították el, ami a közműátírásoknak igen jelentős egyszerűsítését tartalmazza. Az e-bejelentő szolgáltatás használata megkíméli az ügyintézés során az ügyfeleket attól, hogy egyenként kelljen az ügyfélszolgálatokat felkeresniük, legyen az akár áram-, gáz-, víz- vagy távhőszolgáltató. Ehelyett egy felületen néhány kattintással bent lehetnek azon az ügyfélszolgálati felületen, ahol ezeket el tudják végezni gyorsan, egyszerűen és kényelmesen, akár ingatlant vásárolnak, vagy megváltozik az adott ingatlan díjfizetője, adatváltozás, névváltozás történik.

Az e-bejelentető szolgáltatás kezdetben 30 vállalat részvételével indult, ami azt jelentette, hogy ezt az ország bizonyos területein lehetett elérni. Ma már több mint 130 vállalat csatlakozott az e-bejelentő szolgáltatáshoz, így az ország valamennyi településén elérhető. Az e-bejelentő szolgáltatás fejlesztésével mód lesz arra is, hogy a telekommunikációs ügyfélszolgálatok felkeresése helyett ezen a felületen lehessen intézni az ügyeket, de erre még várni kell, ez is hamarosan el fog indulni. Az e-bejelentő szolgáltatás az e-bejelento.gov.hu oldalon érhető el.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az AMD chipgyártó sem Magyarországon fektet be

hét júl 31 , 2023
Az amerikai Advanced Micro Devices (AMD) chipgyártó azt közölte, hogy a következő öt évben mintegy 400 millió dollárt fektet be Indiában, és legnagyobb tervezőközpontját a bengalurui technológiai központban építi fel. Az AMD bejelentését Mark Papermaster technológiai vezérigazgató tette egy Indiában megrendezett konferencián, amelyen mások mellett előadott Young Liu, a Foxconn […]
AMD processzor

És még ez is...