Nagy veszteség érte a Vodafone-t: Suba távozik a cégtől

Suba JánosNegyedszázad után kilép a technológiai multik alkalmazotti világából a kommunikációs szakma jól ismert szereplője, Suba János és távozik a Vodafone-tól.  A kommunikációs szakember a Mindshare nemzetközi médiaügynökséggel együttműködve saját kommunikációs vállalkozást indít. A “Content Value PR Management” néven alakuló cég natív online és közösségi média pr-tartalmak gyártására és terjesztésére szakosodik. A vállalkozás specialitása a munkáltatói- és a felső vezetői személyes márkaépítés. Egyedi, személyre szabott online és közösségi média pr-megjelenéseket és “kézműves”, azaz igényes, minden betűt és másodpercet ellenőrző, garantált láthatóságú pr-kampányokat alkot és szervez. „A pr jövőjét nem a Tiktokban és nem a podcastban látom – ezek csak eszközök -, hanem a minőségi és ellenőrzött tartalomban, amire ma senkinek sincs ideje, sem energiája, sem képzettsége, sem a pr-esnek, sem az újságírónak, így ebben a piaci résben látok fantáziát” – nyilatkozta a digitrendi.hu-nak Suba.

A Suba a diplomáját a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem külkereskedelmi szakán szerezte. Negyedszázados karrierjének fontosabb állomásai távközlési multik hazai leánycégeinek vállalati kommunikációs vezetői posztjaihoz kötődtek. Dolgozott az első magyarországi személyhívó, az EasyCall kommunikációs vezetőjeként, majd irányította a Pannon GSM kommunikációját. Innen lépett tovább hasonló pozícióban a Vodafone Magyarországhoz, ami időközben a legnagyobb magyar tulajdonú távközlési csoporthoz került.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni az NKI hackerversenyére

csü ápr 11 , 2024
ShareTweetPinShareÁprilis 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének (NKI) hackerversenyére. A kibervédelmi intézet honlapján közzétett felhívás szerint a Hungarian Cyber Security Challenge (HCSC’24) elnevezésű it-biztonsági versenyre minden 16. életévét betöltött magyar állampolgár jelentkezhet. A versenyt április 25-én 18 óra és április 28-a 18 óra között – csütörtöktől […]
hackerverseny

És még ez is...