Folytassa Rácz

Rácz Csaba MiniCRMRácz Csaba tölti be szeptembertől a MiniCRM vezérigazgatói posztját. Leskó Norbertet váltja.

Rácz korábban nyolc éven át volt az Árukereső ügyvezetője és vezette a cég tevékenységét a román és bolgár piacokon is. Az ő irányítása alatt vált az Árukereső Magyarország egyik meghatározó e-kereskedelmi platformjává. „Fő feladatom a cég eredményességének növelése és a szervezeti struktúra fejlesztése lesz. Korábban is olyan operációt vezettem, ami több országban volt jelen és dinamikusan fejlődött, így ezt a tapasztalatomat kívánom kamatoztatni, hogy a MiniCRM-nél Magyarországon és Romániában is minél nagyobb növekedést tudjunk elérni” – jelentette ki Rácz.

Leskó, a MiniCRM társtulajdonosa így nyilatkozott a váltásról: „Fontos volt számunkra, hogy olyan szakembert vonjunk be a cég vezetésére, akinek van nemzetközi tapasztalata cégépítésben és garantálni tudja a cég eredményességének további növekedését. Csabával volt már szerencsém együtt dolgozni korábban, így számomra nem is volt kérdés, hogy ő a megfelelő ember a következő szintlépéshez. Bár a cégvezetéstől most visszavonulok a MiniCRM-nél, túl messze azért nem megyek. A termék- és az it-fejlesztésekben változatlanul részt veszek. Ez áll igazán közel hozzám.”

A 2009-ben alakult MiniCRM Zrt. az elmúlt 13 évben a pár fős vállalkozásból piacvezető céggé nőtte ki magát Magyarországon, közel száz alkalmazottal. A MiniCRM ügyfélkapcsolat-kezelő szoftvert jelenleg több mint kétezer kis- és középvállalkozás használja idehaza és Romániában.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ludwig Múzeum: ismerkedjünk a szingularitás határaival

pén szept 16 , 2022
Eljön-e a mesterséges intelligencia és a robotok lázadása? – teszi fel a kérdést a Ludwig Múzeum “Nem vagyok robot” – A szingularitás határain címmel mától látható kiállítása. Az évet a Ludwig Múzeum a jelenkor aktuális problémáinak boncolgatására szánja – jelentette ki Fabényi Julia, a múzeum igazgatója. Mint felidézte, Kiterjesztett jelen […]
robot