Orosz agresszió: az Airbnb százezer menekültnek nyújt átmeneti szállást

airbnbSzállást kínál akár százezer Ukrajnából menekülő ember számára – jelentette be az Airbnb.org nonprofit szervezet és az Airbnb szálláshely-szolgáltató portál.

A közlemény szerint a szállásokat az Airbnb, az Airbnb.org Refugee Fund adományozói és az Airbnb.org szállásadóinak felajánlásai teszik ki. Aki szeretné támogatni ezt az erőfeszítést otthona felajánlásával, az Airbnb.org-on tájékozódhat – közölték. Hétfőn a szervezetek irányítói levelet küldtek Európa vezetőinek, elsőként Lengyelország, Németország, Magyarország és Románia vezetőinek, amelyben felajánlották támogatásukat a menekültek határokon belüli befogadásában – jelezték. Szorosan együttműködnek a kormányokkal annak érdekében, hogy az egyes országok sajátos igényeit a lehető legjobban támogassák. Az elmúlt öt évben az Airbnb és az Airbnb.org több mint 54 ezer menekültet és menedékkérőt – többek között Szíriából, Venezuelából és Afganisztánból – juttatott ideiglenes lakhatáshoz partnerein keresztül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ész nélkül ne ossz meg munkahelyi fotókat: Hogyan (ne) posztoljunk a munkahelyünkről IV.

sze márc 2 , 2022
Gyakran posztol a közösségi médiában a munkájáról, a főnökéről vagy a kollégáiról? Gondolja át, mielőtt túl sok információt osztana meg – a kevesebb néha több, figyelmeztetnek az ESET szakértői. Ne bánjunk gondatlanul a munkahelyi fotókkal! Az irodai fotók – beleértve a home office-t is – kiemelt népszerűségnek örvendenek a közösségi […]
home office

Friss, ropogós