Megérkezett a Telenorhoz az LG Watch Urbane

smartwatchIgazi technológiai különlegességgel, az LG Watch Urbane okosórával bővül a Telenor kínálata. A minőségi fém és üveg alapanyagokat tartalmazó készüléket kerek formájú, pengeéles képű P-OLED-kijelzővel szerelték fel, így alig különbözik egy luxuskarórától. A zsebünkben lapuló okostelefonhoz kapcsolódva pedig megjeleníti a beérkező Facebook-üzeneteket, e-maileket, navigációs funkciója megmutatja, melyik sarkon kell befordulnunk az utcán. Az LG tervezői nagy figyelmet fordítottak a divatos, elegáns kialakításra, a Watch Urbane számos versenytársával ellentétben kecses kialakítású, női és férfi viseletre is tökéletesen alkalmas, szíját pedig egyetlen mozdulattal le lehet cserélni sportos vagy elegáns stílusúra.

Ezt az okosórát akár kirándulás vagy sportolás közben is lehet használni, mivel víz-, és porálló, és bármilyen Android 4.3-as, vagy újabb rendszerű okostelefonnal is tud kommunikálni. Más okosórákkal ellentétben a Watch Urbane-t úgy tervezték, hogy kijelzője akár egész nap folyamatosan aktív lehet, az nem kapcsol ki energiatakarékossági okokból sem. A felhasználó ízléséhez igazodó virtuális számlap folyamatosan látható rajta, töltést pedig legfeljebb esténként igényel. A Watch Urbane beépített szenzoraival viselője szívritmusát és lépésszámát is tudja mérni, de kifejezetten túrázóknak és kerékpárosoknak szánt funkciókkal is rendelkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Újabb trükk, amivel feltörik az e-mailfiókodat

csü júl 23 , 2015
A Symantec szakemberei nemrégiben felfigyeltek arra, hogy az egyik igen kártékony adathalász-átverés eseteinek száma komoly növekedést mutat. A támadás kivitelezéséhez a bűnözőknek tudniuk kell az áldozatok e-mail címét és mobiltelefonszámát – ezek megszerzése egy ilyen csoportnak nem jelent komoly feladatot. Az áldozat regisztrálja a mobiltelefonszámát a Gmail rendszerében, így ha […]
e-mail