Szabó az eNET-nél

Szabó György, eNETA Szabó György a budapesti tanácsadó céget erősíti, vezetői feladatkörének fókuszában az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. szolgáltatásainak nemzetközi piacra vitele áll. A szakember júliusban csatlakozott az információtechnológiai projektekkel foglalkozó magyar vállalathoz, amelynek fő tevékenységei közé tartozik a gazdaság számos területén végzett adatbányászat, elemzés- és tanácsadás, kutatás-fejlesztés, piackutatás, vagy éppen szoftvertechnológiai fejlesztés és a projekt- és pályázatmenedzsment.

A debreceni születésű szakember eredeti végzettsége mérnök, első diplomáját 1976-1981 között moszkvai Automechanikai Egyetemen szerzte. Majd a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett külkereskedelmi diplomát 1990-1992 között. Számos nemzetközi szervezetnél dolgozott korábban, például a Demokratikus Ifjúsági Világszövetségnél. A VNU Budapest Lapkiadó Rt.-nél volt kontroller, gazdasági, majd ügyvezető igazgató. 2004-től kezdve saját vállalkozásában üzleti tanácsadással, üzleti- és pénzügyi tervek készítésével foglalkozott. Mindeközben három évig a Menedzserek Országos Szövetségének, négy éven keresztül pedig a Magyar Lapkiadók Egyesületének volt az elnöke. 22 évet töltött a Sanoma Magazines International Oyj kiadónál, volt a közép – és kelet-európai régió vezérigazgatója, és a vállalat igazgatótanácsának is tagja lehetett. Jelenleg a Soproni Egyetemen tanítja a Társadalmi szintű tájékoztatás módszertana tantárgyat a posztgraduális képzésben résztvevő, egészségügyben dolgozó vezető szakembereknek. 2005-től a Sanoma Magazines International Oyj közép – és kelet-európai régiójának, vezérigazgatója, ráadásul a vállalat igazgatótanácsának tagja is volt.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Súlyos kibertámadás a Német Ipari és Kereskedelmi Kamarát

sze aug 10 , 2022
Múlt hét során kibertámadás érte a Német Ipari és Kereskedelmi Kamara (DIHK) weboldalát, aminek következtében ─ megelőző intézkedésként ─ a teljes informatikai infrastruktúrát leállították. A támadás kivizsgálásáig telefonon és faxon érhető el a szervezet. A DIHK által közzétett közlemény szerint elővigyázatosságból állították le a rendszereket, amelyeket a teszteléseket követően fokozatosan […]
DIHK weboldal