Sony bemutat az Xperia XA2 okostelefont

A Sony Mobile Communications (Sony Mobile) bemutatta az új Xperia XA2 okostelefont – felső középkategóriás készülékeinek legújabb tagjait.

Az Xperia XA2 23 megapixeles hátlapi kamerája nagyméretű Sony 1/2.3” Exmor RSTM szenzorral, és 12800 ISO érzékenységgel rendelkezik. A készülék képes 4K felbontású videók készítésére, ami lehetővé teszi, hogy vibrálóan színes, és éles felvételeket vegyél fel – emellett lassított felvételek rögzítésével (másodpercenként 120 képkocka, HD felbontásban) megörökítheted az események drámaiságát is. A 8 megapixeles szuper nagylátószögű (120°) előlapi kamerának köszönhetően pedig még több barátod fér majd egy szelfibe.

Az 5.2”-es Full HD kijelző világosabb, élesebb, és még színesebb – ami a szinte láthatatlan keretnek köszönhetően a szélekig tart –, az időtállóságról pedig Corning Gorilla Glass üveg gondoskodik. A hosszú élettartamú, 3300 mAh-s akkumulátor és a Qualcomm Snapdragon 630 mobil platform segítségével még tovább használhatod készülékedet, miközben a gyors teljesítményről sem kell lemondanod. Emellett az olyan Sony okostechnológiák, mint a Smart Stamina, a Battery Care funkció és a Qnovo adaptív töltés jelentősen meghosszabbítják a készülék akkumulátorának élettartamát. Arról, hogy mindössze pár perc töltéssel órákig tartó energiaszintet érj el, pedig a gyorstöltés funkció gondoskodik (szükséges hozzá az UCH12W gyorstöltő).

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.