Samsung – Oculus együttműködés: itt az első mobil VR-szemüveg

Samsung-GearVRA Samsung bemutatta a Gear VR Innovation Edition szemüveget. Az Oculus technológiájának köszönhetően a Samsung Gear VR-rel a felhasználók teljesen átadhatják magukat a filmszerű virtuális valóságnak, a mobil tartalmak fogyasztása pedig szintén egészen újszerű élményt nyújt számukra. „A Samsung Gear VR messze túlszárnyalja azon elképzeléseinket, ahogyan eddig tekintettünk a mobil tartalmak fogyasztására, és egészen jól mutatja azt a progresszív innovációt, amelyen a Gear sorozat az elmúlt időszakban átesett” – mondta Kunos Balázs, a Samsung mobil és digitális képalkotási üzletágának igazgatója.

A puha, kipárnázott és könnyű anyagokból készült headset viselete is könnyű, s teljes mértékben vezeték nélküli, így a felhasználók teljesen elmerülhetnek a virtuális világban anélkül, hogy egy számítógéphez lennének kötve. A felhasználók rengeteg virtuális valóságra optimalizált tartalom közül válogathatnak, így elérhetőek filmek, játékok, 360 fokos felvételek és különböző edukációs tartalmak is. A Samsung Gear VR fehér színben lesz elérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Itt az Epson új, nagy teljesítményű multifunkciós készülékcsaládja

csü szept 4 , 2014
Az Epson bemutatta a közepes és nagy méretű munkacsoportok számára tervezett AcuLaser CX37DN családot, amely A4-es színes kétoldalas nyomtatást tesz lehetővé. Ez a termékcsalád a színes és fekete-fehér másolási és szkennelési funkciókat fax funkcióval ötvözi, így a kategória egyik legjobb készülékét kínálja a közepes és nagy méretű munkacsoportok számára. A […]

Friss, ropogós