Fossil Q: a lényeg hogy okos legyen és karon lehessen viselni

Fossil-Q-okosora-okoskarkotoA Fossil nevű amerikai óragyártó cég bejelentette a Fossil Q elnevezésű termékcsaládját, amelyet az Intellel együttműködve fejlesztett ki. Az új termékcsaládban divatos kivitelű okoskarkötők és okosórák is megtalálhatók: az előbbieken nincs kijelző, beépített szenzoraikkal azonban képesek viselőjük mozgását és sporttevékenységét monitorozni.

A Fossil Q termékvonal egyaránt tartalmaz nők és férfiak számára tervezett modelleket. Mind az új okosórák, mind az okoskarkötők belsejében Intel chipek találhatók. A viselhető eszközök az Android 4.3 vagy újabb, illetve iOS 8.2 vagy frissebb szoftvert futtató okostelefonokkal kompatibilisek. Az új okoseszközök a telefonokkal Bluetooth-kapcsolaton keresztül kommunikálnak, akkumulátorukat pedig vezeték nélküli töltővel lehet ellátni energiával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kiderült melyik nap költ a legtöbbet az asszony

szo okt 24 , 2015
ShareTweetPinShareSaját bevallásuk szerint az internetes vásárlók döntő többségének (93,1 százalék) nincs preferált napja vagy napszaka az online vásárlásra, akkor adják fel rendeléseiket, amikor épp felmerül az igény valamilyen termékre — derül ki az Extreme Digital nem reprezentatív online kutatásából. A kérdőívre érkezett válaszok alapján a hét napjai közül azért csekély […]
e-kommersz, polc, kosár, kiskereskedelem

És még ez is...