Valami hatalmasat tud a Sharp “Advanced Multi-Board”

Sharp-Advanced-Multi-BoardA Sharp Electronics közép-európai képviselete bemutatta az akár három nyolcvan collos BIG PAD Pro összekapcsolására is képes szoftverét, ami egyetlen hatalmas interaktív síkképernyőt alkot a készülékekből. Az „Advanced Multi-Board” kialakítással három BIG PAD képernyőt egymás mellé rendezve 5,4 m széles kijelző felületet hozható létre és egyszerre akár hat ember is dolgozhat a képernyőn. Az Advanced Multi-Board egyszerűen konfigurálható és ugyanúgy kezelhető, mintha csak egyetlen BIG PAD Pro-t használna. Ez olyan funkciókra is kiterjed, mint például a Pen Software, ami lehetővé teszi, hogy egy speciális tollal olyan könnyedén írjon a képernyőre, mintha papírra tenné, vagy a “P-CAP touch”, az okostelefonokban megtalálható megoldáshoz nagyban hasonló, kimagaslóan reszponzív érintésvezérlési technológia.

„Ha brainstormingról, együttműködésről és az ötletek megosztásáról van szó, a nagyobb mindig jobb. Az Advanced Multi-Board igazán hasznos megoldás konferenciatermekben, irányító-vezérlő helyiségekben és egyetemi előadótermekben, ahol nagymennyiségű adattal dolgoznak és osztanak meg” – mondta el Szabó Zsolt, a Sharp Electronics Magyarország Visual Solutions kereskedelmi képviselője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Két hét a világ: kódolatlanul érhető el a Mozi+ a MinDig TV-n

hét aug 8 , 2016
ShareTweetPinShareKét hétig kódolatlanul érhető el a Mozi+ műsora minden MinDig TV néző számára, a 15. programhelyen. 2016. augusztus 8. és 22. között 750 ezer háztartásban országos tévépremiereket, rég nem látott klasszikusokat és a legjobb filmmaratonokat láthatják a nézők a TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodásának köszönhetően. […]
televizio, tévé

És még ez is...