A Canon tovább bővíti a XEED projektorcsaládját

projektorA Canon bejelentette beépíthető projektorcsaládjának legújabb modelljét a XEED WUX6010-et , ami egyben a cég zászlóshajójának számító XEED WUX6000-es modell továbbfejlesztett változata is. A XEED WUX6010-es projektor már támogatja az HDBaseT nevű új, vezeték nélküli hálózati technológiát, amely lehetővé teszi az akár tömörítetlen, nagy méretű és nagy felbontású videók, illetve azok hang-, és vezérlőjeleinek egyetlen közös hálózati kábelen való továbbítását nagy távolságra. A HDBaseT segítségével akár 100 méter hosszúságú hálózati kábelen is célba érhetnek a multimédiás tartalmak a lejátszóról a projektorra külön speciális jeltovábbító eszköz nélkül. Ez például rendezvényeken sokkal egyszerűbbé teszi a kivetítő használatát.

A XEED WUX6010 öt különböző projektor objektívvel kompatibilis. Az öt objektív mindegyike ugyanazt a foglalatot használja, mint amelyet a XEED WUX4000, a XEED WUX5000 és a XEED WUX6000 is. Ennek köszönhetően a termékcsalád többi tagjával is kompatibilis. A DICOM szimulációs üzemmóddal is kínált speciális modellt kifejezetten egészségügyi felhasználásra tervezték, mert lehetővé teszi a gyógyászati környezetben megkövetelt fekete-fehér színátmenetek megjelenítését is. Hároméves lámpagarancia is jár a projektorhoz, aminek köszönhetően a készülék új korától számított három évig nem kell törődni a lámpacsere költségeivel. A Canon hároméves kiterjesztett garanciája a készülékre is vonatkozik, amelynek keretében már a következő napon csereprojektort kapnak a vásárlók az eredeti projektor javításának idejére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Itt az ideje, hogy bemenj a főnöködhöz fizetésemelést kérni!

sze dec 16 , 2015
Közel négyszeres a különbség a legjobban és a legrosszabbul fizető ágazatok között a bérezési statisztikában – derül ki az Opten céginformációs szolgáltató elemzéséből. A legjövedelmezőbb állások az energiaszolgáltatásban, az infokommunikációban, a pénzügyi szektorban és a tanácsadásban vannak. A lista végén a vendéglátás áll. „Az információk a vállalati beszámolókból származnak, de, […]

Friss, ropogós