Putyin: az USA tabu lesz, a világ többi részén meg majd meglátjuk…

Vlagyimir Putyin a hamburgi G20-csúcsértékezlet végén tartott sajtóértekezleten nyilatkozva elmondta, hogy találkozójukon megállapodtak Donald Trumppal: együtt fognak működni a kiberbiztonság terén.

“Megállapodtunk az amerikai elnökkel abban, hogy létrehozunk egy munkacsoportot, és együtt fogunk dolgozni azon, hogyan tudjuk közösen ellenőrizni a kiberbiztonságot, hogyan tudjuk biztosítani a nemzetközi jogi normák betartását ezen a területen, és azt, hogy ne történjen beavatkozás idegen államok belügyeibe. Ez esetben elsősorban Oroszországról és az Egyesült Államokról van szó” – mondta.

Újságírói kérdésekre válaszolva az orosz elnök elmondta, hogy a Trumppal pénteken tartott kétoldalú találkozóján – amely a tervezett félóra helyett két óra húsz percig tartott – arról biztosította az amerikai elnököt, hogy Oroszország nem avatkozott be az amerikai elnökválasztásba. Putyin szerint Trump elfogadta ezt az állítást. Oroszország nem fog beavatkozni a szeptemberben esedékes németországi választásokba sem – szögezte le Putyin.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

SUSE Container as a Service platform: konténerek használata még egyszerűbben

sze júl 12 , 2017
A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a SUSE CaaS (Container as a Service) Platform, a konténeralapú alkalmazásokhoz és szolgáltatásokhoz szánt fejlesztési és hosztingplatform. A megoldás segítségével az it-üzemeltetők és a fejlesztők egyszerűbben oszthatják ki, felügyelhetik és skálázhatják a konténeralapú alkalmazásokat és szolgáltatásokat. A platform egyszerűsíti a […]

Friss, ropogós