Öt érv a virtualizáció mellett III.

 

Az ACE Telecom szakértői, azt gondolják, hogy az elkövetkező egy-két évben várható áttörés várható a virtualizációs szolgáltatások terén, amit öt érv is alátámaszt.

Biztonság
A sorozat előző részében említett Ipsos Mori kutatás arra is rávilágít, hogy a hazai vállalkozások 76 százaléka szerint az informatika kritikus fontosságú az üzleti sikerben. Eközben a vállalatok 37 százaléka szembesült rendszerleállással, 26 százaléka ütközött adatvédelmi problémákba, és 25 százalék tapasztalt adatvesztést az elmúlt egy évben. Az IBM Risk & IT felmérése  szerint is az informatikán áll vagy bukik a vállalati jó hírnév, az ügyvezetők pedig az adatlopást, az adatvesztést és a rendszerhibát tekintik a legnagyobb kockázatnak. Az ACE Telecom virtuális szolgáltatásait biztosító – saját tulajdonban lévő – klaszter 100 százalékos tartalékolása, a többszörös adat- és alkalmazásvédelem, valamint a 24 órás felügyelet megoldást jelent a vállalatvezetők által is hangsúlyozott biztonsági kockázatok kiiktatására.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Magyar Telekom mégnagyobb eredménycsökkenésre számít

hét júl 1 , 2013
  A távközlési adó emelése miatt a korábban jelzettnél is jobban csökken a Magyar Telekom eredménye az idén – közölte a társaság. A Magyar Telekomot terhelő távközlési adó várható összege 2013-ban a korábban bejelentett húszmilliárd forintnál magasabb, 25 milliárd forint körül várható, 2014-ben pedig 28 milliárd forint körül alakul a […]