Schneider és a Cisco, két jóbarát

kezfogasA Schneider Electric bejelentette, hogy a Ciscóval bővíti partnerei körét. Az együttműködés azzal a céllal jött létre, hogy a francia vállalat a legkorszerűbb hálózatkezelési és vezérlőrendszer-technológiákat biztosítsa ügyfeleinek, mert a Cisco technológiái lehetővé teszik, hogy még több céghez jussanak el a Schneider Electric ipari automatizálási megoldásai. Egyébként a Schneider Electric számos ügyfele alkalmazza már a Cisco kommunikációs technológiáit. Egyes informatikai területeken – beleértve az ipari hálózatokat is – a Cisco technológiái kvázi vállalati standardként működnek. Azok a cégek, amelyek megbíznak a Cisco ipari hálózataiban olyan, a technológiában rejlő lehetőségeket használhatnak, mint a gyors gyűrűtopológia-felépülés, a redundáns kapcsolat felépítés, a kapcsolatsokszorozás és a hibaeseti gyors feladatátterhelés.
A Schneider Electric automatizálási együttműködési partnerprogramját (Collaborative Automation Partner Program) a vállalat azon partnereinek köre képezi, akik a Schneider Electric ipari automatizálási megoldásait integrálva kínálnak technológiai megoldásokat az ipari felhasználók számára. A programban több mint negyven partnercég vesz részt százharminc országból, amelyek kétszáz terméket integráltak a vállalat technológiájával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Korai öröm: hamar elcsípték az éjszakai tablettolvajt

hét júl 27 , 2015
A hatósághoz 2015. július 22-én a kora reggeli órákban tett bejelentést egy hejőszalontai lakos, mert a családi házából az elmúlt éjszaka során ismeretlen tettes eltulajdonította a táblagépét. A helyi körzeti megbízottak azonnal a helyszínre mentek és megkezdték a tolvaj felkutatását, amely a bejelentéstől számított két órán belül eredménnyel is járt. […]
tolvaj

Friss, ropogós