Megérkezett az LG G4

lg-g4Magyarországon is bemutatta G4 okostelefonját az LG Electronics (LG), amely a technológia és dizájn szempontjából is számtalan újdonságot felvonultat. Ilyen például a valódi marhabőr hátlap. A készülék emellett további hátlapokkal is elérhető. Az okostelefonban most először alkalmazott széles, f/1.8-as apertúratartományú lencsének köszönhetően az LG G4 gyenge fényviszonyok között is jó felvételeket készít. A készülék másik jelentős újítása, hogy a kamera manuális módban is használható, a fotók pedig JPEG mellett RAW formátumban is elmenthetők. A budapesti bemutatón Pályi Zsófia fotóművész mutatta be, hogy mire képes a készülék 16 megapixeles érzékelővel rendelkező hátlapi optikája.

Az új LG G4 mobiltelefon fényképezőgépe közelebb viszi az amatőröket is a profi fotózáshoz. A manuális mód lehetővé teszi, hogy felülbíráljuk a gép automata beállításait és nagyobb szabadsággal valósítsuk meg elképzeléseinket; mindeközben beszélgetőtársunkká is válhat a kamera, ami képes már szép szóra is exponálni – mondta Pályi.

A kijelző-technológia terén tett kvantumugrással az LG G4 az első olyan okostelefon, amely az LG Display 5,5 collos, IPS Quantum Display kijelzőjét használja. A képernyő így húsz százalékkal jobb színhűséget, 25 százalékkal javított fényességet és ötven százalékkal jobb kontrasztot nyújt, mint a hagyományos kijelzők. A továbbfejlesztett kijelző ugyanakkor nem megy az akkumulátor üzemidejének rovására. Az LG G4-ben egy nagy teljesítményű, 3000 mAh-s, kivehető akku található. A nagy kapacitás, kombinálva a gyors, mégis energiatakarékos, X10 LTE-vel rendelkező Qualcomm Snapdragon 808 processzornak köszönhetően az LG G4 – normál használat mellett – gond nélkül kibírja energiával a nap végéig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nagy "adósságot" törlesztett a Trezorit

pén máj 22 , 2015
Szilágyi György, a Tresorit egyik alapítója emailban jelentette be az érdeklődő felhasználóknak, hogy elkészült a felhőalapú ám ennek ellenére biztonságos tároló és megosztó szolgáltatásuk linuxos kliense. A letölthető verzió a béta állapot ellenére stabilan szinkronizál, csak néhány apró kényelmi funkció nincs beépítve a szoftverbe. A fejlesztők várják a visszajelzéseket, ezért […]
Linux

Friss, ropogós