Öt tipp, hogyan védheted meg a strandon a mobilodat: állítsd lopakodó üzemmódba

strandA telefonlopás mindennapos a strandokon. Mivel nagy a tömeg, és általában szemtanú sincs, szinte teljesen esélytelen, hogy megtaláljuk a tolvajt. Ha nem szeretnénk egész nap a pléden ücsörögve őrizni az okostelefonunkat, akkor érdemes a dualsimsmartphones.hu tippjeit betartani, amelyekkel csökkentheted a telefontolvajok esélyeit.

3. tipp: Némítsuk le a telefont
Egy hangosan csörgő strandtáska vagy öltözőszekrény már-már felhívás a telefonlopásra. Hiába raktuk „biztonságos” helyre a készüléket, a hang alapján könnyen beazonosítható, hol van. A tolvajok nagyon találékonyak tudnak lenni, ezért némítsd le a csengőhangot, és kapcsold ki a vibrálást is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ha megmondod mennyit tévézel, megmondom a korodat

hét jún 22 , 2015
Az internetezők közül ötből négyen naponta olvasnak internetes oldalakat — derül ki az eNET a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesülettel (HTE) közösen készített online kérdőíves kutatásából. Még a negyven év feletti internetezők körében sem néznek ennél nagyobb arányban tévét naponta. A fiatalabb generációk körében pedig a tévénézés térvesztése rohamosnak mondható. […]
televízió

És még ez is...