Forradalmi: valódi vezeték nélküli fülhallgatót mutatott be a Panasonic

Panasonic RZ-B100W fülhallgatóA Panasonic a nyár kezdetén mutatja be új, teljes mértékben vezeték nélküli RZ-B100W fülhallgatóját. A valódi vezeték nélküli, dugaszolható fülhallgató számos praktikus funkcióval rendelkezik. A tényleg vezetékmentes fülhallgató a Panasonictól megszokott nagy teljesítményű hangzást szólaltatja meg, amihez extra adag basszus, hosszú lejátszási idő és mindenki számára kényelmes kialakítás társul. A az abszolút drótmentes fülhallgató érintés- és hangvezérlési funkcióival a felhasználók kényelmesen kezelhetik a zenéket, hívásokat intézhetnek és hangsegédet is használhatnak. A minimalista -ám mint tudjuk vezetéket nem tartalmazó- fülhallgatót praktikus, kis méretű töltőtokban lehet hordozni, ami a gyorstöltő funkcióval pillanatok alatt meghosszabbítja az üzemidőt. A Bluetooth párosítás abban a pillanatban létrejön, amikor a felhasználó kiveszi a vezetékmentes fülhallgatót a töltőtokból.

A két, vezetékkel egyáltalán nem rendelkező fülhallgató egyenként csatlakozik az okos készülékekhez. Ez a képesség nem csak telefonhívásoknál, hanem például hangoskönyvek lejátszása közben is hasznos. A kettős csatlakozás lehetővé teszi, hogy a felhasználók akár külön-külön is használni tudják a fülhallgatópár jobb vagy bal oldali részét. Így például megtehetik, hogy az egyik oldali fülhallgatót töltik, miközben a másikkal egy sportközvetítést hallgatnak. A B100W XBS Extra Bass rendszere szólaltatja meg a felhasználók által kedvelt erős mélyeket. Teljesen feltöltött állapotban a real wireless fülhallgató négy órányi vezeték nélküli zenelejátszást biztosít. A kompakt töltőtok pedig további 12 órára elegendő töltést tárol. Az RZ-B100W-vel az eső és a por sem akadály. A Panasonic minden eddiginél kedvezőbb árazású (legalábbis a gyártó szerint), valódi vezeték nélküli fülhallgatója az IPX4 szabványnak megfelelően védelmet biztosít a víz és a por ellen is. A Panasonic RZ-B100W 2021. júniusától lesz kapható. Az ajánlott fogyasztói ár 24 999, azaz valójában 25 ezer forint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Átvették a díjakat a „Kódolj határok nélkül!” verseny középiskolás nyertesei

hét jún 7 , 2021
2021. június 3-án vették át nyereményeiket a Belügyminisztérium és a NISZ Zrt. nyílt forráskódú programozó versenyének középiskolás nyertesei. A két online fordulót követően, a diákok közül a legeredményesebb tíz csapat jutott tovább az országos, 24 órás döntőbe. A döntőben egy tudásmegosztó portál kialakítása volt a feladat, amelyek közül a három […]
Bancsics Ferenc, a NISZ vezérigazgatója

Friss, ropogós