Országos hálózattá bővítik a Bűvösvölgyet

Karas-Monika-BuvosvolgyOrszágos hálózattá bővíti másfél éve működő fővárosi oktatóközpontját, a Hűvösvölgyi úton található Bűvösvölgyet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) – közölte a hatóság Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Tervek szerint Debrecenben nyílik meg jövőre az első vidéki médiaértés-oktató központ. Összesen hat, azaz három-három megyénként egy-egy vidéki médiértés-oktató központot tervez megnyitni a hatóság a jövő évtől kezdve fokozatosan. Az NMHH debreceni telephelye után a pécsin lesznek elérhetőek a foglalkozások.

A közlemény szerint a vidéki központok létrehozásának célja, hogy a vidéken élő gyerekek kevesebb idő alatt, kényelmesebben és kisebb szervezési munka árán érhessék el mindazokat a foglalkozásokat, amelyekhez egyébként a budapesti intézménybe kellene elutazniuk. Új elemként hírközlési ismereteiket is bővíthetik majd ezekben a központokban. A vidéki központok létrehozásával a budapesti egységet tehermentesítik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ezért hálás lesz a mobilod: itt a hosszú élettartamú akkumulátor titka

csü nov 19 , 2015
A mobileszközök gondos ápolása jelentősen megnövelheti az üzemidőt, a telefon élettartamát és elősegíti a mindennapos kényelmes használatot is. Most megmutatjuk, hogyan lehet egyszerűen, csupán négy lépésben karbantartani okoskészülékünket, hogy az úgy működjön, mint mikor először a kezünkbe vettük. A háttérben futó vagy csak ritkán használt applikációk nagyon gyorsan felemészthetik a […]
akku

Friss, ropogós