Nulladik napi támadások ellen ígér védelmet a Check Point

wwwA web-alapú rosszindulatú programok, az adathalászat és az emberi tényezőkön (social engineering) alapuló támadások számának exponenciális növekedésére reagálva a Check Point Software Technologies Ltd. bemutatta a SandBlast Agent for Browsers with Zero Phishing technology nevű termékét. A SandBlast termékcsalád legújabb tagja a biztonsági modell kulcsfontosságú elemeinek a böngészőbe való akadálytalan beillesztésével képes megvédeni a felhasználókat a fenyegetésektől. Valós idejű védelmet biztosít, miközben csökkenti a napjaink legfejlettebb támadásainak kivédéséhez szükséges erőforrásokat.

„A cyber támadások egyre összetettebbek és gyakoribbak, a nagyvállalatokat egyre inkább fenyegeti a veszély, hogy a böngésző-alapú támadások széles körének esnek áldozatául” — mondta Nathan Shuchami, a Check Point fejlett fenyegetésekkel szembeni védelemért felelős vezetője. „Az elérhető technológiák mellett a felhasználók kénytelenek megvárni a tartalom értékelését, vagy pedig több, intruzív szoftver telepítést követelik meg minden rendszerre. A SandBlast Agent for Browsers a lehető legmagasabb szintű védelmet kínálja a felhasználók számára egy egyszerű böngésző plug-inben, amely blokkolja a webes letöltéseken keresztül érkező, ismeretlen és zero-day rosszindulatú programokat, miközben másodperceken belül elérhetővé teszi a biztonságos tartalmakat.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Már 319 szerencsejátékos honlapot blokkol a NAV

vas szept 4 , 2016
ShareTweetPinShareA szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény szerint az állami adóhatóság elrendeli az ideiglenes blokkolását azoknak a honlapoknak, amelynek tiltott szerencsejáték-szervezést valósítanak meg. Az törvény értelmében az állami adóhatóság a jogkövető magatartás elősegítése és a játékosok tájékoztatása érdekében honlapján az internetes blokkolás intézkedés végrehajtásának időtartama alatt közzéteszi a jogerős […]
póker, kártya

És még ez is...