Már 319 szerencsejátékos honlapot blokkol a NAV

pokerA szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény szerint az állami adóhatóság elrendeli az ideiglenes blokkolását azoknak a honlapoknak, amelynek tiltott szerencsejáték-szervezést valósítanak meg. Az törvény értelmében az állami adóhatóság a jogkövető magatartás elősegítése és a játékosok tájékoztatása érdekében honlapján az internetes blokkolás intézkedés végrehajtásának időtartama alatt közzéteszi a jogerős ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel elrendelésével érintett honlap elnevezését. Jelenleg 319 honlaphoz korlátozzák jogerősen a magyar állampolgárok hozzáférásét.

A NAV honlapján közzétett határozatok szerint kilencven napra elrendelt tiltást a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szervezi és ellenőrzi. A határozat után tizenöt nappal az NMHH végrehajtja a blokkolást úgy, hogy valamennyi internetszolgáltatót felszólítja a fogadási oldal hozzáférhetetlenné tételére. A NAV közlése szerint a Magyarországon engedéllyel nem rendelkező szervező által nyújtott online szerencsejátékban történő részvétel a játékos saját kockázatára történik. Bírósági eljárásban nem lehet érvényesíteni a játékból vagy fogadásból eredő követelést, kivéve, ha a játékot vagy fogadást hatósági engedély alapján bonyolítják le.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kerüljünk szemmagasságba: tíz tipp Neil Aldridge-től II.

hét szept 5 , 2016
ShareTweetPinShareA Sony Mobile felkérte a parkőröket, hogy készítsenek fényképeket a vadonban élő állatokról mozgás közben. A fényképezést megelőzően az elismert természetfotós, Neil Aldridge -aki az Év Európai Természetfotósa volt 2014-ben-, tartott kurzust a parkőröknek, megosztotva velük tapasztalatait, amelyekre vadon élő állatokkal való munkája során tett szert. Mindig légy kész lehajolni, […]

És még ez is...