NSA-titkosítási algoritmus az eDirectory 9.0-ban

Hargitai-ZsoltA NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a NetIQ eDirectory 9.0. Az LDAP címtár megfelelő platformot kínál a vállalatok számára a személyazonosságokhoz kapcsolódó infrastruktúra és a többplatformos hálózati szolgáltatások működtetéséhez. A legújabb kiadás támogatja az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) által közzétett Suite B titkosítási algoritmust, valamint eleget tesz a Federal Information Processing Standards (FIPS) 140-2 előírásainak. Ezenfelül új fejlesztéseket tartalmaz többek között a háttérben történő autentikáció, valamint a dinamikus csoportok kezelése és a monitorozás terén.

“Várakozásaink szerint a címtárszolgáltatások jelentősége tovább nő az elkövetkező években annak köszönhetően, hogy egyre több eszköz kapcsolódik a Dolgok Internetéhez. Ahhoz, hogy ezt az óriási mennyiségű IoT-eszközt hatékonyan tudjuk kezelni és felügyelni, nagy szükség lesz az olyan gyors és jól skálázható címtárakra, mint amilyen például az eDirectory” — foglalta össze Hargitai Zsolt, a magyarországi képviselet üzletfejlesztési igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Letöltendő börtönbüntetések a Microsoft korrupciós perében

pén márc 25 , 2016
Meghozta ez első ítéleteket a román legfelső bíróság csütörtökön a Microsoft-aktaként emlegetett korrupciós perben. A kilenc volt minisztert és több egymást követő kormányt is érintő, számítástechnikai közbeszerzésekkel kapcsolatos korrupciós ügyben tavaly első körben négy gyanúsított ellen emelt vádat a korrupcióellenes ügyészség (DNA). Ebben a perben hozott alapfokon a megszokottnál enyhébb […]
börtön

Friss, ropogós