Nagyon rendelkezésre áll a SUSE felhője

felhoA SUSE bejelentette, hogy nagy rendelkezésre állású komponensekkel bővült a SUSE Cloud, amely a biztonságos és támogatott privátfelhő-környezetek kiépítésében segíti a vállalatokat. A gyártó szerint a SUSE Cloud 3 az első olyan vállalati OpenStack-disztribúció, amely magas rendelkezésre állású konfigurációt és automatizált telepítést kínál, így biztosítva a privátfelhő-rendszerek gyors üzembe helyezését és zavartalan működtetését.

„A magas rendelkezésre állású infrastruktúrának köszönhetően az ügyfelek zökkenőmentesen használhatják privát felhőiket, függetlenül attól, hogy fejlesztéshez, teszteléshez, bonyolult adatfeldolgozási folyamatokhoz vagy éppen egy új promóciós kampány támogatására veszik igénybe azokat. A privát felhőkön keresztül a rendszergazdák folyamatos hozzáférést biztosíthatnak a felhasználók számára az erőforrásokhoz, hiszen a váratlan leállások száma minimális” – mondta el Hargitai Zsolt, a NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Lassul az it-termékek forgalmának növekedése

ked jún 3 , 2014
Fellendült Magyarországon a műszaki termékek piaca az első negyedévben, a tartós műszaki cikkek értékesítése 14,9 százalékkal haladta meg az elmúlt év hasonló időszakában mértet. A negyedéves teljes értékesítési összforgalom 105,9 milliárd forintot tett ki – közölte a GfK Hungária Piackutató Intézet az MTI-vel. A kutatás szerint a növekedés elsősorban a […]

És még ez is...