NetIQ Change Guardian 4.1: kézben tartani a változásokat

biztonsagAnnál a társaságnál, ahol az átlagnál jobban aggódnak az adataik biztonságáért, annak az oltalom reményét nyújthatja a napokban bejelentett NetIQ Change Guardian 4.1. A valós idejű változáskövetést kínáló megoldás segítségével a vállalatok teljes körűen monitorozhatják és naplózhatják a Windows, Linux és Unix környezetekben zajló folyamatokat, folyamatos védelmet biztosítva a kulcsfontosságú fájlok és rendszerek számára. A legfrissebb kiadás még pontosabb és célzottabb megfigyelést, illetve ellenőrzést tesz lehetővé a szorosabb Active Directory integráció révén.

„Ma már elavultnak számít az a biztonsági stratégia, amely csak a szervezeten kívülről várható fenyegetésekre fókuszál, hiszen a céges infrastruktúrán belül kiadott hozzáférésekkel is visszaélhetnek az alkalmazottak vagy a rendszerbe észrevétlenül beszivárgó hackerek. A biztonság fenntartásához elengedhetetlen, hogy az it-szakemberek rálátással rendelkezzenek a felhasználói tevékenységekre, hiszen csak így lehet biztosan megállapítani, hogy azok normálisnak számítanak, vagy egy esetleges támadás jeleit mutatják. Ezt a feladatot egyszerűsíti és automatizálja a NetIQ Change Guardian” – foglalta össze Hargitai Zsolt, a Novell, a SuSe, és a NetIQ egységbe forrt vállalatainak magyarországi képviseletének üzletfejlesztési vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Masina: új számítógép vezérelt takarmánykeverő a homogénebb takarmányért

hét aug 25 , 2014
A kiskőrösi Masina Gépgyártó Kft. 420,79 millió forint összegű beruházással a társaság egy számítógép vezérelt takarmánykeverőt fejlesztett ki. A fejlesztés közel felét, pontosan 210,25 millió, vissza nem térítendő forintt uniós támogatást kapott. A projekt 2012-ben indult és idén fejeződött be. Az új masina az eddigi térfogat-áramos mérés helyett tömeg-áramos mérés […]

Friss, ropogós