Erstés vagy? Spórolós lesz a hétvégéd

bankTervezett karbantartási munkálatokat végeznek a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein július tizenhetedike pénteken este hét óra és július huszadika hétfőn reggel nyolc óra között, emiatt néhány szolgáltatás nem, illetve korlátozottan lesz elérhető – tájékoztatott honlapján a bank csütörtökön. Az Erste NetBank működése szünetel, az Erste TeleBank, valamint az sms szolgáltatások pedig korlátozottan lesznek elérhetőek.

A bank tájékoztatásában felhívta az ügyfelek figyelmét arra, hogy pénzügyi tranzakcióikat időzítsék a korlátozás előtti vagy utáni napok valamelyikére. Szombaton zárva lesz az a néhány Erste bankfiók is, amelyek egyébként nyitva tartanak szombatonként. Elérhető lesz ugyanakkor a bankkártya-letiltás Erste TeleBankon és ERSTEBUSINESS24-en keresztül, lehet majd fizetni és vásárolni bankkártyával, készpénzt felvenni és egyenleget lekérdezni ATM-en keresztül — írja az MTI.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Van egy csoport, amelynek a túlnyomó többsége okostelefont használ

pén júl 17 , 2015
A magyar internethasználók több mint nyolcvan százalékának van okostelefonja, és további közel tíz százalék tervezi, hogy a jövőben vásárol ilyet – derült ki abból a most publikált kutatásból, amelyet az Ipsos piac- és közvélemény-kutató cég a Huawei számára készített. A felmérés szerint a készülék kiválasztásánál a felhasználók leginkább az akkumulátor […]
okostelefon

És még ez is...