Átalakul az Invitel Csoport: itt az Invitech Solutions

David-BlunckAz Invitel vállalati és nagykereskedelmi üzletága Invitech Solutions márkanév alatt, külön gazdasági társaságban folytatja működését. Az üzletág júliustól társasági formában, Invitech Megoldások Zrt.-ként támogatja több mint hatezer közép- és nagyvállalati, intézményi, valamint nagykereskedelmi partnerét üzleti céljaik elérésében – az ország teljes területén. Az Invitel Csoport egy sor lépést tett az elmúlt másfél évben, hogy a gyorsan változó infokommunikációs piacon tovább erősítse ügyfélfókuszú működését. Ennek a folyamatnak következő lépéseként júliustól két főbb, önálló jogi személlyé alakul át az Invitel Távközlési Zrt. Változatlan menedzsmenttel és tulajdonosi háttérrel működik a továbbiakban a vállalati és nagykereskedelmi üzletág (Invitech Megoldások Zrt.), valamint a lakossági és kisvállalati üzletág (Invitel Távközlési Zrt.).

„Az it és a telekommunikáció mindannyiunk életében egyre fontosabb szerepet tölt be – otthoni felhasználóként és a munkahelyen, üzleti vezetőként egyaránt. De az infokommunikációs technológiák által nyújtott lehetőségek és kihívások különböznek a nagyobb szervezetek esetében. Ezért emeltük ki az Invitelből az Invitech Solutions-t” – mondta David Blunck, az Invitel Csoport vezérigazgatója. Az Invitel Csoport irányítása nem változik, a csoport vezetését azonos tulajdonosi struktúra mellett változatlan menedzsment látja el, ennek tagjai: David Blunck vezérigazgató, Javorniczky Áron,  a Vállalati és Nagykereskedelmi üzletág vezetője, Langsteiner Marianne, a Lakossági és Kisvállalati üzletág vezetője, Balogh Ákos pénzügyi vezérigazgató-helyettes, Bognár Ádám műszaki vezérigazgató-helyettes, Budai J. Gergő jogi vezérigazgató-helyettes és Mártha Imre operatív főigazgató.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Játékfilm készül a Minecraftból

sze jún 29 , 2016
A világszerte népszerű, kreatív Minecraft videojátékból is film készül: a Warner Bros. bejelentése szerint a produkció 2019 májusában kerül a mozikba. Az adaptáció tervezett bemutatását zsúfolt premieridőszakra időzítették: akkoriban debütál majd a Marvel stúdió Avengers: Infinity War című képregényfilmjének második része és a Star Wars IX. epizódja is – emlékeztetett […]