Nem zárt jó évet az Oracle

Safra Catz OracleAz Oracle bejelentette 2020-as pénzügyi évének negyedik negyedéves és teljes évre vonatkozó pénzügyi eredményeit.

A 2020-as pénzügyi év negyedik negyedévében a teljes árbevétel 10,4 milliárd dollár volt, ez hat százalékos csökkenés az előző év azonos időszakához képest. A felhőszolgáltatásokból és licenctámogatásból származó árbevétel egy százalékos növekedéssel 6,8 milliárd dollárt tett ki. A 2020-as pénzügyi év egészét tekintve a teljes árbevétel 39,1 milliárd dollár volt, ami az előző év azonos időszakához képest egy százalékos csökkenést jelent. A felhőszolgáltatásokból és licenctámogatásból származó árbevétel három százalékos növekedéssel 27,4 milliárd dollárt ért el. A felhős és telepített új licence értékesítés 5,1 millárd dollár volt.

“A negyedik negyedévben a nem GAAP szerint számolt egy részvényre jutó eredmény öt százalékot növekedett állandó árfolyamon, köszönhetően a felhő infrastruktúra és felhő alkalmazások üzletágak jó eredményeinek. Állandó árfolyamon számolva a legmagasabb, 35 százalékos  növekedést a Fusion Cloud ERP termékcsalád érte el, amelyet a Fusion Cloud HCM termékek követtek 29 százalékos növekedéssel. A pandémiát figyelembe véve nagyon jó eredményt értünk el, amelyek még jobbak lettek volna, ha ügyfeleink a válság által legsúlyosabban érintett iparágakban nem halasztják el beszerzéseiket” — nyilatkozta Safra Catz, az Oracle vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az EU-tagállamok megállapodtak a vírusjárványt követő mobilalkalmazások előírásaiban

csü jún 18 , 2020
Az EU-tagállamok megállapodtak a koronavírus terjedését követő mobilalkalmazások műszaki előírásaiban, ami megkönnyíti az unión belüli utazásokat és a turizmus újjáélesztését, továbbá lehetővé teszi a névtelen felhasználók biztonságos adatcseréjét – jelentette be az Európai Bizottság. A jóváhagyott tagállami alkalmazások túlnyomó többsége „decentralizált”, a személyes adatokat maga a telefon tárolja. A tagállami […]
Thierry Breton belső piacért felelős uniós biztos

És még ez is...