Nem mérgező az új Samsung Galaxy-k csomagolása

SamsungA Samsung két új zászlóshajóját egyrészről az amerikai tesztelő és minősítő szervezet, az Underwriters Laboratories (UL) részesítette Sustainability Product Certification (SPC) elismerésben, másrészről pedig az angliai székhelyű Carbon Trust ítélte oda nekik a CO2 Measured Label fokozatot. A Galaxy S6 és Galaxy S6 edge a Vitality Leaf fokozatot is megkapta Oroszország elsőszámú környezetvédelmi minősítést kibocsátó szervezetétől, az Ecological Uniontól. A brazil Associação Brasileira de Normas Técnicas (ABNT) a hasonlóan rangos COLIBRI díjat ítélte oda a készülékeknek. Magyarul annyira környezetbarát a két típus, hogy csak na.

A két okostelefon csomagolása például teljes mértékben újrahasznosított papírból készül, és a mérgező anyagok használata ellen felállított összes kritériumnak megfelel. A készülékek akkumulátorának műanyag összetevőinek a húsz százaléka újrahasznosított műanyagból készül, a készülékek csomagolásán található szöveget pedig szója festékkel nyomtatják benzines oldószer helyett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Négyezer G4 mobilt osztogat el az LG, de nem Magyarországon

ked ápr 14 , 2015
Az LG Electronics (LG) eddigi legambiciózusabb okostelefon-kampánya részeként 15 országban négyezer felhasználót választ ki, akik hetekkel a hivatalos értékesítés kezdete előtt tesztelhetik az új LG G4-et. A Koreából induló program a következő országok fogyasztóit célozza: Törökország, Indonézia, Szingapúr, az Egyesült Államok, Kína, India, Brazília, Kanada, az Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, […]

És még ez is...