Négyezer G4 mobilt osztogat el az LG, de nem Magyarországon

LG-mobiltelefonAz LG Electronics (LG) eddigi legambiciózusabb okostelefon-kampánya részeként 15 országban négyezer felhasználót választ ki, akik hetekkel a hivatalos értékesítés kezdete előtt tesztelhetik az új LG G4-et. A Koreából induló program a következő országok fogyasztóit célozza: Törökország, Indonézia, Szingapúr, az Egyesült Államok, Kína, India, Brazília, Kanada, az Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Mexikó, Japán és Hong Kong.

A résztvevőket egy kutatásban adott válaszaik alapján jelölik ki. A jelentkezők növelhetik esélyeiket, ha megosztják a jelentkezésükkel kapcsolatos tapasztalataikat a közösségi oldalakon, például Facebookon, Twitteren vagy Weibon. A kiválasztottaknak harminc napjuk van, hogy teszteljék az LG G4-t – például a személyre szabott kezelőfelületet, a komoly teljesítményű kamerát, a kijelzőt vagy például a dizájnt. A tesztelők ezen idő alatt oszthatják meg tapasztalataikat online csatornáikon, ezért a későbbiekben különdíjakban is részesülhetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Megtalálták, lefülelték, lefoglalták, visszaadták, s mindössze három óra alatt

ked ápr 14 , 2015
A kazincbarcikai rendőrök a bejelentéstől számított három órán belül megtalálták, lefülelték, lefoglalták és visszaadták jogos tulajdonosának az ellopott laptopot. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás miatt folytat büntetőeljárást K. István helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a negyvenéves gyanúsított 2015. március 30-án 19 órát megelőző időben betört egy kazincbarcikai […]

És még ez is...