Gauder az IzzyPay-hoz igazolt

Gauder Milán IzzyPay Zrt.Gauder Milán otthagyta jól fizető mastercardos állását és csatlakozott az IzzyPay Zrt.-hez.

Gauder az IzzyPayhoz, Magyarország egyik első lakossági VMFK (vásárolj most, fizess később!) szolgáltatójához (A másik első a Péntech Solutions Kft. PastPay megoldása. A -szerk- megj.) csatlakozik igazgatósági tagként. A szakember több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi szektorban, korábban a Mastercard globális kártyaelfogadásért felelős alelnöke volt. Az átigazolást bejelentő közlemény szerint Gauder bebizonyította, hogy kiváló érzékkel rendelkezik a feltörekvő pénzügyi trendek felismeréséhez és a sikeres üzleti stratégiává alakításukhoz. Többek között az érintésmentes fizetés hazai – majd később európai – bevezetése fűződik a nevéhez, amellyel sikerült a fizetési megoldások terén felzárkóztatnia Magyarországot.

Új cége reményei szerint a szakember a készpénzmentesítési folyamatok mélyebb ismeretével jelentős hatást gyakorolhat az IzzyPay jövőbeli fejlődésére. Gauder úgy véli, hogy a VMFK egy nagyon fontos kiegészítője lesz a hagyományos fizetési módoknak, amely nagyobb rugalmasságot, szabadságot és kényelmet nyújt a vásárlók számára.

„Örülök, hogy csatlakozhatok az IzzyPayhez, és egy olyan csapat tagja lehetek, amely meghonosítja a VMFK szolgáltatást Magyarországon, ezáltal átalakítja a vásárlók gondolkodását a fizetési lehetőségek kapcsán. Az IzzyPay elkötelezettsége és célkitűzései tökéletesen illeszkednek az innovatív pénzügyi megoldások iránti szenvedélyemhez„ – nyilatkozta Gauder. Hozzátette, hogy a VMFK-ágazat egyre fontosabb szerepet tölt be a pénzügyi szektorban, az IzzyPay mintáját követve egyre több szolgáltató jelenik majd meg a közeljövőben a magyar piacon is. Hasonló tapasztalatokat szereztem a contactless payment esetében: eleinte az érintés nélküli kártya csak egy kávézó láncnál volt elérhető, ahova a fogyasztók nem célzottan az érintésmentes fizetés élménye miatt mentek. Azonban minél jobban elterjedt, annál természetesebbé vált, hogy így is lehet fizetni.

IzzyPay Zrt. vezető tisztségviselők

  • Szilasy Zoltán Ferenc
  • Madácsi Zsolt
  • Monoki Lóránd Csaba
  • Farkas Róbert

A felügyelőbizottsági tagok

  • Norval Kennedy Sinclair
  • Felfalusi Péter
  • Louis Paul Martin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kiderült: rendben vannak a Vodafone-részvények

szo jún 3 , 2023
Új hozzáadásaA május 31-én a sajtóban megjelent híresztelésekkel ellentétben nem történt értékvesztés a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. által vásárolt és később elcserélt Vodafone-részvények értékére vonatkozóan – közölte az állami vállalat társaság. A Corvinus közleménye szerint a számítás azon a hibás feltételezésen alapul, hogy a tranzakcióban megállapított cégérték és a végleges […]
Vodafone

És még ez is...