Nakul Sehgal lett a pénzügyi vezérigazgató-helyettes a Telenor Magyarországnál

Nakul-SehgalNakul Sehgalt a Telenor Magyarország pénzügyi vezérigazgató-helyettesnek nevezték ki. A szakember végzettsége könyvvizsgáló. Pályafutása elején az Ernst&Young és a Pricewaterhouse Coopers tanácsadó cégek helyi irodáiban szerzett tapasztalatot Indiában, és nemzetközi projekteken dolgozott Kanadában. 2010-ben csatlakozott a Telenor indiai leányvállalatához, ahol több területért, így a pénzügyi jelentéskészítésért, a számvitelért, a kockázatkezelésért és az adózásért felelt. Az utóbbi években ő irányította az üzleti stratégiával és teljesítménymenedzsmenttel foglalkozó csoport munkáját is.

A Telenor India Uninor tavalyi harmadik negyedéve enyhén szólva is felemásra sikeredett, míg a társaság forgalma 1411 millió norvég koronára nőtt az egy évvel korábbi 1074 millióról, addig az üzemi veszteség is 373 millió koronára nőtt a korábbi 195 millióról. Hírek szerint a negyedik negyedévben a veszteség tovább nőtt. A cég szerint a gyenge teljesítményt az indiai társaság átnevezése, és a hálózati eszközök korszerűbbre cserélése magyarázza.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Könnyfacsaró történet a Samsung és Morgan Neville rendezésében

csü márc 17 , 2016
A Samsung Electronics az Olimpia Globális Partnereként bejelentette, hogy együttműködik az Oscar-díjas filmkészítővel, Morgan Neville-lel. A közös munka eredményeként elkészülő A Fighting Chance dokumentumfilm négy olimpiai reménység inspiráló és ezidáig még nem hallott történetéről szól: hogyan tudtak felülemelkedni a komoly nehézségeken és akadályokon, hogy végül kijussanak a 2016-os riói olimpiára. […]

És még ez is...