Könnyfacsaró történet a Samsung és Morgan Neville rendezésében

sirA Samsung Electronics az Olimpia Globális Partnereként bejelentette, hogy együttműködik az Oscar-díjas filmkészítővel, Morgan Neville-lel. A közös munka eredményeként elkészülő A Fighting Chance dokumentumfilm négy olimpiai reménység inspiráló és ezidáig még nem hallott történetéről szól: hogyan tudtak felülemelkedni a komoly nehézségeken és akadályokon, hogy végül kijussanak a 2016-os riói olimpiára. A film olyan sportolók életútját mutatja be, akik eltántoríthatatlanul dolgoznak azon, hogy egyre inkább kitolják lehetőségeik határait.

A rövid dokumentumfilm – amelyet a következő hónapban mutatnak be – érzelmi utazásra hívja a nézőket, akik három különböző ország – Lesotho, Vanuatu, és a Dominikai Köztársaság – atlétáinak eddig elzárt világába nyerhetnek bepillantást. Neville több ezer mérföldet utazott, hogy megörökíthesse a filmben szereplő olimpiai reménységek történetét, törekvéseit és közös szenvedélyét, akik napról napra azért küzdenek, hogy a dobogóról láthassák lobogni saját országuk zászlaját Rio de Janeiróban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Sharp új multifunkiós készülékeket dobott a piacra

csü márc 17 , 2016
A Sharp három új MX Essential A3-as színes multifunkciós nyomtatót dobott a piacra. Az MX-4050N, MX-3550N és az MX-3050N készülékek megfizethető árú nyomtatási, másolási és lapolvasási megoldást jelentenek a kis- és középvállalatoknak, az államigazgatási szerveknek és oktatási intézményeknek. A 40, 35 és 30 oldal/perc sebességgel rendelkező MX Essential A3-as színes […]