Semmelweis Egyetem – GE Healthcare együttműködés

Semmelweis EgyetemA Semmelweis Egyetem és a General Electric magyarországi vállalata március 24-én egy olyan stratégiai megállapodást írt alá, mely nagymértékben hozzájárulhat a magyar egészségügyi fejlesztések megvalósításához. A megállapodásban előirányzott korszerűsítések áttörést jelenthetnek az egészségügyi ellátás fejlesztésében, az egészségügyi informatika kiemelt alkalmazási területein, valamint az új kutatási eredmények gyakorlati hasznosítása terén.

A megállapodás célja egyrészt az, hogy a közös kutatási fejlesztési projektek révén elősegítsék a magyar egészségügyi ellátás technológiai korszerűsítését, valamint hogy az innovatív kkv-k és spin-off – vállalkozások releváns eredményeit is beépítsék a fejlesztési kezdeményezésekbe. A megállapodás keretében a jövőben a prediktív analitikai megoldások, valamint a felhő alapú megoldások alkalmazását is elősegítik az orvosi és intézményi döntéstámogatásban. Kiemelt célja a közös fejlesztési projektnek a személyre szabott orvosláson alapuló ellátási megoldások, az aneszteziológiai, kardiológiai és transzplantációs sebészeti ellátás fejlesztése is.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az Intel tudja milyen a meghekkelhetetlen ember

sze márc 25 , 2015
Az Intel Security kampányt indított azzal a céllal, hogy felhívja a felhasználók figyelmét arra, hogyan védjék meg magukat a digitális térben. Az „Öt szokás” kampány a leggyakoribb online aktivitásokat mutatja be, például közösségi média felületeken való posztolás, jelszóhasználat, felhőszolgáltatások használata, különböző eszközök adatvédelmi beállításai és internetes vásárlás. A 5 Habits […]
hacker

Friss, ropogós