A „Gyilkos bálna” a felhőben analizál

felhoBejelentette legújabb cloud fejlesztését az SAP, amely teljes értékű analitikai képességet ígér a felhőből. A megoldást az SAP HANA Cloud Platformjára építették, így a vállalatok valós időben tudnak összetett elemzéseket futtatni, nagy mennyiségű adatok esetén is. A szoftvergyártó szerint ezzel a piacon lévő analitikai eszközök jellemző hiányosságát orvosolják, a siló alapú megközelítést. Az SAP Cloud for Analytics segítségével a felhasználók könnyedén tudnak tervezési, üzleti intelligencia, prediktív analitikai feladatokat ellátni — állítja a gyártó.

A megoldás vállalati kockázatok, és megfelelőség nyomon követésére, analizálására (GRC) is alkalmas lesz. A felhős szoftvert úgy tervezték, hogy együttműködjön hagyományos, on-premise alkalmazásokkal, illetve nem SAP-s rendszerből származó adatokkal (páldául Google Apps) is elboldoguljon. A fejlesztés házon belüli neve Project „Orca”, azaz gyilkos bálna volt. A megoldás még az idén kapható lesz — ígéri a német társaság.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Bizniszvan: Produmex - BX Software együttműködés

pén okt 30 , 2015
A Produmex szoftverház bejelentette, hogy egyesíti erőit a BX Software-rel (korábban Variatech Consulting), a budapesti székhelyű magyar szoftvergyártóval. A megállapodásnak köszönhetően az SAP Business One-hoz fejlesztett BX Software megoldások, köztük a BX Manufacturing és a BX Mobile Warehouse termékek kizárólagos nagykereskedelmét a Produmex látja el, az általa fejlesztett és forgalmazott, […]

És még ez is...