Orbán a Vodafone Magyarországhoz igazolt

2

Orbán Anita, VodafoneJanuár 4-től Orbán Anita tölti be a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettesi pozícióját, egyúttal tagja az igazgatótanácsnak.

Orbán a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után pénzügyi kontrollerként kezdte pályafutását a Matávnál. Ezt követően az Egyesült Államokba költözött, ahol két Master fokozatú diplomát szerzett történelem és diplomácia témakörökben, majd a Fletcher School of Law and Diplomacy-ban folytatta PhD tanulmányait. 2008-ban az Egyesült Államokban könyve jelent meg közép-európai energetika témában. Miután visszaköltözött Magyarországra, öt évig a Külügyminisztériumban dolgozott, ahol energia ágazatra szakosodott, dolgozott az energiabiztonság nagyköveteként és a Duna-menti országok energetikai együttműködési bizottságának elnökeként is. Az állami szektor után a londoni Cheniere Marketing LTD főtanácsadójaként folytatta pályafutását. A Vodafone Magyarországhoz a Tellurian LNG Londonból érkezik, ahol a nemzetközi kapcsolatokért felelős alelnöki pozíciót töltötte be, számos ország kereskedelmi feladatait látta el. Nemzetközi zsűri által a Budapest Energy Summit-on odaítélt The Woman Energy Executive of the Year 2018 díjazottja. Több nemzetközi szakmai szervezet tanácsadó testületi tagja.

2 thoughts on “Orbán a Vodafone Magyarországhoz igazolt

  1. Gratulálok, de akkor megoldható lenne Komárom megye Kocs településén is legyen normális beltéri lefedettség minden hol??? Mert a másik két szolgáltató 4G vel hasít, a Vodafon meg olyan meseszerű holvan hol nincs. Még a 3G sem megy mindenhol a településen.

  2. Egy éve már elmúlt, hogy ügyfelük vagyok.
    Lehetne javasolni, hogy a területi ügyfélszolgálatokon mesterséges intelligencia tájékoztassa az ügyfeleket, ha szolgáltatási problémákkal, gondokkal fordulunk a szolgáltatóhoz.
    Miért is?
    A válasz hitelesebb, objektíven, tény szerű lehetne.
    Köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A román háztartások 78 százalékának van internetkapcsolata

szo jan 9 , 2021
ShareTweetPinShareRomániában tavaly a háztartások 78 százaléka rendelkezett internetkapcsolattal, ami 2,5 százalékpontos növekedésnek felel meg a 2019-es évhez mérten – közölte a román országos statisztikai intézet. Ugyanakkor továbbra is lényeges lemaradás van a városok és a vidék között, hiszen városokban a háztartások internet lefedettsége eléri a 84,8 százalékot, míg vidéken ez […]
internet

És még ez is...