Most jó UPC Direct előfizetőnek lenni

2

Egy hónap, három csatorna, film hegyek és országos TV premierek. A UPC Direct november elsejétől egészen decemberig kódolatlan időszakkal jelentkezik minden ügyfele számára. Ezúttal az AXN, a Sony Max és a Sony Movie Channel csatornái lesznek elérhetőek díjmentesen, hogy a UPC Direct ügyfelei könnyed tévés szórakozással tölthessék az ősz utolsó hónapját. Azok jártak igazán jól, akiknek automatikus hangolást lehetővé tevő, a UPC Direct által biztosított vevőkészülékekük van, hiszen nekik semmi dolguk sincs az új adók beállításával. A saját vevőkészülékkel rendelkező ügyfelek megtalálhatják a hangoláshoz szükséges instrukciókat, a csatornák és frekvenciák teljes listáját és sok más információt az ajánlatokról a UPC oldalán.

2 thoughts on “Most jó UPC Direct előfizetőnek lenni

  1. H.Viktória- Számomra olyan a mai TV. szolgáltatás …bármelyik szolgáltatóról van szó, hogy nem ér egy forintot sem a szó szórós értelembe. Olyan mint ha nem emberekhez szólna… állandó ismétlés..és nem egyszer hanem többször és néz az ember valamit és nem érti kihez szól… a másik a fő baj mint a király TV. ott meg mindig hazudnak.. mint ha bűnözőknek szólna az adás.. borzalom tényleg.. még ha nekem fizetnének akkor sem kell több szolgáltató…sajnos ez a véleményem…még a hetvenes évek is jobb szolgáltatás volt.!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Magyar Telekom otthon van az Apple Dual SIM támogatásában

szo nov 3 , 2018
Az Apple a napokban jelentette be, hogy a Dual SIM támogatás az ingyenes software frissítéssel megérkezett. A Magyar Telekomnak – Magyarországon egyedüli szolgáltatóként – saját fejlesztésű megoldása támogatja az eSIM használatát az iPhone Xs, iPhone Xs Max és iPhone XR készülékekben. A Dual SIM azt a kényelmet biztosítja, hogy az ügyfelek […]

És még ez is...