Emelkedett az IT Finanszírozási Index

grafikonA Rentaserver Kft. magyar vállalatok körében végzett immár második alkalommal felmérést, amely a hazai it-piac dinamikáját és finanszírozási hátterét vizsgálja. A tavalyi eredményekhez képest jelentős változások tapasztalhatóak: az it-eszközpark-beruházások terén jelentős növekedés várható, ám visszaesőben a készpénzes finanszírozási megoldás, helyét egyre inkább az EU-s támogatások és a bérlet veszi át.

Ennek ellenére a tavaly elindított IT Finanszírozási Index és IT Beruházási Barométer pozitív elmozdulást mutatnak. A friss felmérés szerint a cégek kevéssel több mint 28 százaléka kettő-négy évente, közel 34 százalék négy-nyolc évente hajt végre jelentős it-eszközpark frissítést, míg 23,1 százalék ad hoc módon, ahogy éppen szükség van rá. A tavalyi adatokhoz képest sokkal kisebb az ad hoc módon történő frissítés aránya.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Fejlemények az e-mail-botrányban

csü okt 15 , 2015
ShareTweetPinShareVédelmébe vette Hillary Clintont riválisa, Bernie Sanders vermonti szenátor a demokrata elnökjelölt-aspiránsok kedd esti televíziós vitájában, és leszögezte, hogy a választási kampánynak az amerikai társadalom valódi problémáiról kellene szólnia, nem pedig arról, hogy a volt külügyminiszter tárcavezetőként magán vagy hivatali e-mailt használt-e. Az e-mail-ügy erősen megingatta az amerikai választók bizalmát […]

És még ez is...