A Magyar Telekom otthon van az Apple Dual SIM támogatásában

Az Apple a napokban jelentette be, hogy a Dual SIM támogatás az ingyenes software frissítéssel megérkezett. A Magyar Telekomnak – Magyarországon egyedüli szolgáltatóként – saját fejlesztésű megoldása támogatja az eSIM használatát az iPhone Xs, iPhone Xs Max és iPhone XR készülékekben. A Dual SIM azt a kényelmet biztosítja, hogy az ügyfelek két telefonszámot használjanak egyetlen iPhone készüléken. Azokban az esetekben hasznos, amikor két külön számunk van, egy magán és egy üzleti telefonszám. ha a külföldi utakon más számot használunk, vagy bármilyen okból szükségünk van egy másik előfizetésre is. A Dual SIM-mel ugyanis két mobilszámunk lehet, amin hívásokat kezdeményezünk és fogadunk, illetve SMS/MMS üzeneteket küldünk és fogadunk. Az iPhone Xs és iPhone Xs Max készülékeken a Dual SIM egy fizikai nano-SIM és egy eSIM kombinációja, amely egy digitális SIM, ahol az előfizetés aktiválásához nincsen szükség fizikai SIM kártyára. Ha valaki egy másik számot is szeretne használni az iPhone-ján, egy új előfizetést is kell kötnie. A Magyar Telekom ügyfelei online kaphatják meg eSIM profiljukat. Az eSIM képesség a készüléktől is függ, eSIM-re váltás előtt érdemes az eszköz használati útmutatóját áttanulmányozni.

Szépséghibája az Apple Dual SIM megoldásának, hogy csak a Dual Standby technológiát tartalmaz, azaz ha épp beszélgetünk az egyik számon, s közben a másikra hívás érkezik, akkor ez utóbbit nem jelzi azonnal, hanem csak a hangpostára irányítja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Sokaknak nem kényelmes a világháló használata

szo nov 3 , 2018
Az eNET friss vizsgálata szerint a netezők 85 százaléka szerint az internet kényelmesebbé teszi az emberek életét, így amit csak lehet, ők maguk is online intéznek, míg az internethasználók 15 százalék ennek épp ellenkezőjét állítja: számukra nyűg az internethasználat. A leggyakrabban végzett öt online tevékenység körükben a böngészés (90 százalék), […]
internet

És még ez is...