MinDig TV: több körzetben javulhat a vétel

antennaA közelmúltban visszaállamosított Antenna Hungária (AH) 2014. június 4-én elindítja a negyedik országos digitális földfelszíni televíziós hálózat (D jelű multiplex) adóinak tesztsugárzását. Az új kapacitás rendelkezésre állásával a nyár folyamán tovább bővülhet a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatások kínálata. A helikopteres antennacseréket követően június második felében hat adókörzetben tovább javul a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatások elérhetősége.

A „D” jelű multiplex lakossági lefedettsége meg fog egyezni a korábbi hálózatokéval (99 százalék), az AH ugyanúgy kilencven telephelyről fogja sugározni az adásokat. A nyár folyamán várható az ötödik hálózat (E jelű multiplex) elindítása is, a frekvenciák azonban csak korlátozottan állnak rendelkezésre, ezért a lakossági lefedettség nem fogja elérni a többi hálózat 99 százalékos értékét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Check Point: légy percrekész a ThreatCloud IntelliStore segítségével

pén jún 6 , 2014
A Check Point Software Technologies Ltd. bejelentette a ThreatCloud IntelliStore nevű, fenyegetésekkel kapcsolatos információkat és adatokat összegyűjtő egyedülálló piacteret, amely lehetővé teszi a szervezetek számára a cyber támadásokkal szembeni automatikus védelmet biztosító frissitések elérését. Ezen új ajánlat alapja a Check Point biztonsággal kapcsolatos információkat összegző, az iparág legnagyobb, valós idejű […]
okosóra

Friss, ropogós