Check Point: légy percrekész a ThreatCloud IntelliStore segítségével

smartwatchA Check Point Software Technologies Ltd. bejelentette a ThreatCloud IntelliStore nevű, fenyegetésekkel kapcsolatos információkat és adatokat összegyűjtő egyedülálló piacteret, amely lehetővé teszi a szervezetek számára a cyber támadásokkal szembeni automatikus védelmet biztosító frissitések elérését. Ezen új ajánlat alapja a Check Point biztonsággal kapcsolatos információkat összegző, az iparág legnagyobb, valós idejű adatbiztonsági infrastruktúrája, a ThreatCloud, amely a fenyegetéseket érzékelő eszközök világhálózatából összegyűjtött információkat kínál.

A ThreatCloud IntelliStore létrehozása az iparág több vezető vállalata, az iSIGHT, a CrowdStrike, az IID, a NetClean, a PhishLabs, a SenseCy, és a ThreatGRID együttműködésének az eredménye; céljuk, hogy ügyfeleik világszerte a gyakorlatban aktívan alkalmazható fenyegetésekkel szembeni információbázishoz férjenek hozzá. Az adott szervezet igényeinek – földrajzi, iparági vertikum vagy a védelem típusa szerint – leginkább megfelelő információfolyamot választhatnak ki a rendelkezésre álló különböző forrásokból. A legrelevánsabb információfolyamok számára egyetlen forrást alakít ki, aminek alapján a Check Point gateway-eken automatikusan rendeződnek össze a fenyegetéseket megállítani képes védelmi megoldások, a vállalatnál már meglévő infrastruktúrát és védelmi intézkedéseket használva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ügyészség: vizsgáljuk az Merkel mobiltelefonjának megfigyelését

pén jún 6 , 2014
Németországban ügyészségi vizsgálat indult Angela Merkel kancellár mobiltelefonos kommunikációjának feltételezett amerikai titkosszolgálati megfigyelése miatt. Harald Range szövetségi legfőbb ügyész szerdai bejelentése szerint a nyomozóhatóság kémtevékenység úgynevezett kezdeti gyanúja miatt indított nyomozati eljárást “ismeretlen tettes ellen a kancellár egy mobiltelefonjának lehetséges megfigyelésével összefüggésben”. A nyomozóhatóság hónapok óta foglalkozik az üggyel. Sajtóbeszámolók […]

Friss, ropogós