Az LG UltraGear gaming monitorok VESA AdaptiveSync kijelzőtanúsítványt kaptak

LG Ultragear monitorokAz LG Electronics (LG) UltraGear gaming monitorai (27GP950 és 27GP850 modellek) megkapták a Video Electronics Standards Association (VESA) által kiadott VESA AdaptiveSync Display tanúsítványt. Az új VESA AdaptiveSync Display logó abban segít a vásárlóknak, hogy még a vásárlás előtt könnyen tájékozódhassanak a VESA Adaptive-Sync protokollját támogató gaming kijelzők változó képfrissítési ráta (VRR) teljesítményéről és összehasonlíthassák a készülékeket. A VESA AdaptiveSync Display minősítéshez több mint 50 tesztkritériumnak kell megfelelni. A két UltraGear monitor magas képfrissítési rátájával, gyors GTG válaszidejével és alacsony késleltetésével elérte, illetve meg is haladta a VESA új nyílt szabványában meghatározott kritériumokat.

Az AdaptiveSync kijelzőtanúsítvánnyal rendelkező LG UltraGear 27GP950 és 27GP850 monitorok olyan kulcsfontosságú szempontoknak is megfeleltek, mint például a képfrissítési arány, a kijelzővibrálás és a válaszidő. A két 27 hüvelykes gaming monitorba az LG prémium Nano IPS paneljeit építették. „A VESA Adaptive-Sync kritériumrendszere egyértelmű, következetes követelményeket fogalmaz meg a gaming monitorok képmegjelenítési képességeire vonatkozóan, és segít a vásárlóknak abban, hogy tájékozottan hozzanak döntéseket” — mondta Jim Choate, a VESA megfelelőségi programjának vezetője. „A világ első olyan készülékei, amelyek az új AdaptiveSync Display logót viselhetik, azaz az LG UltraGear játékmonitorai figyelemre méltóan jól teljesítettek minden vonatkozó teszten.”


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Kingston tudja hogyan védhetők ki a Brute Force és BadUSB támadások

sze jún 8 , 2022
A memóriatermékek és technológiai megoldások gyártója, a Kingston bejelentette legújabb titkosított USB-meghajtója, a Kingston IronKey Vault Privacy 50 (VP50) bevezetését. A magas szintű adatbiztonságot nyújtó meghajtó FIPS 197 tanúsítással és XTS módban 256 bites AES hardveres titkosítással rendelkezik. A Kingston IronKey Vault Privacy 50 komplex és „passphrase” móddal támogatja az […]
Kingston Ironkey VP50

Friss, ropogós