Mindentudó multinunkciósok az OKI-tól

tesztnyomAz OKI legújabb multifunkciós nyomtatói (MFP), a kkv-k és nagyvállalatok igényeire tervezett MC853-as és MC873-as készüléktípusok jól integrálhatók bármely céges folyamatkezelő rendszerbe, és teljes körű dokumentumkezelési megoldást kínálnak különféle vállalati igényekre, az iskolákétól kezdve a pénzügyi intézményekéig — áll a gyártó közleményében. A nyomtatók támogatják a Google Cloud Print és az Apple AirPrint technológiát, így okos eszközről, közvetlen csatlakozás nélkül is lehet velük nyomtatni.

Mindezek mellett 190 nyelvet kezelő karakterfelismerő szoftver érhető el hozzájuk, amely a papíralapú, szkennelt dokumentumokat szerkeszthető formátumúvá alakítja át. A dokumentumok rugalmas elérését és megosztását pedig a SENDYS Explorer LITE alkalmazás teszi lehetővé, amellyel közvetlenül az MFP-kről, de akár okostelefonról vagy számítógépről is beolvashatók fájlok, majd további felhasználás céljából tetszőleges helyre feltölthetők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Akkutippek IV.

pén jún 12 , 2015
Bár a gyártók nagy gondot fordítanak a laptopok, tabletek, telefonok fogyasztásának csökkentésére, és egyúttal a beépített áramforrás üzemidejének meghosszabbítására, azért az üzemidő meghosszabbításának több trükkje is van. Egyes alkalmazások bezárása, a munkafolyamatok egyszerűsítése A sokféle futó alkalmazás szintén nagy energiafaló. A notebook használati módjának megváltoztatásával, a folyamatok egyszerűsítésével is rengeteg […]

Friss, ropogós