Jól szerepelt egy teszten a Sharp MX-4141N készülék

Sharp-MX-4141NA Top Ten Reviews legújabb tesztje díjazta a Sharp MX-4141N multifunkciós készüléket. A készülék második helyezést ért el (2015 Silver Award), és az Excellence Award különdíjat is elnyerte. A Sharp készüléke különösen jó eredményt ért el a kapacitás (első helyezés), a képminőség és az esztétikus formatervezés terén. A tesztelőkre az MX-4141N kiváló funkcionalitása is mély benyomást tett. A teszterek szerint az egyik legjobb színes fénymásoló, a Sharp MX-4141N pontos képminősége, sokféle lehetősége és speciális funkciói révén a legnehezebb üzleti kihívásoknak is megfelel.

A Top Ten Reviews a vásárlási döntések meghozatalát segítő információforrás. A vállalat elemzéssel, kutatással, side-by-side tesztekkel és összehasonlításokkal választja ki egy adott kategória tíz legjobb termékét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Kuplungba költözött a vándorkiállítás

sze aug 12 , 2015
A nyolc éve megrendezett Sony World Photography Awards legizgalmasabb pályaművei idén is romkocsmák falain elevenednek meg. A tárlat eddig a Szimplakertben és a Fogasházban volt megtekinthető, jelenleg pedig a Kuplungban láthatóak egészen augusztus utolsó napjáig. Szeptember első hetétől pedig a hónap végéig az utolsó kiállítóterükben, az Instantban csodálhatja meg a […]

Friss, ropogós