Kettő az egyben: jön a Toshiba Portégé Z20t

laptop-tabletA Toshiba bejelentette legújabb, prémium kialakítású, üzleti felhasználásra szánt laptopjait, a Portégé Z20t sorozatú, 12,5 hüvelykes (31,75 cm) kijelzőjű eszközöket. Az új Intel Core M sorozatú processzorokkal felszerelt és számos fejlett biztonsági funkcióval ellátott notebookok a tartalom-előállítást és több alkalmazás egyidejű futtatását is lehetővé teszik, így az üzleti felhasználók és a professzionális fogyasztók, új keletű idegen szóval a prosumerek számára jelentenek ideális választást — állítja a gyártó.

A Portégé Z20t-t laptopnak tervezték, ugyanakkor tabletként is használható. Tablet módban dokkolója segítségével a kijelző kifordítható, a billentyűzetben pedig kiegészítő akkumulátor és számos további csatlakozó található. Laptop üzemmódban – a tabletet billentyűzettel használva – az akkumulátor üzemideje akár 16 óra is lehet, tablet módban pedig nyolc óra. Tablet módban 799 g a készülék tömegű, a 8,8 mm vastag, laptop módban pedig 1,59 kg. A tablet a dokkolóról akár egy kézzel is leválasztható. A Portégé Z20t 256 gigás SSD-vel is kapható. A beépített memória akár nyolc gigabájt is lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Még mindig kevés a pénz az informatikára

vas nov 23 , 2014
Az Oracle és az Intel megbízásából készített tanulmányt az IDC, amelynek tanulságai szerint az informatikai vezetők – kihasználva a legújabb it-fejlesztéseket és a vállalaton belüli egyedi helyzetükből fakadóan – sikeresen léphetnek át az egyszerű támogatói szerepükből a cég stratégiai, bevételt generáló tagjaivá. A napjainkban is tartó globális a gazdasági lassulás […]

Friss, ropogós