Csak üdvözölni lehet az Ericsson erőfeszítéseit a hatékonyabb bortermelésért

bor-dugoAz Ericsson bejelentette, hogy az Intellel, a Telenor Connexionnel és a MyOmega System Technologies cégével közös együttműködés keretében, egy biztonságos IoT szolgáltatás létrehozásán dolgozik, amely a hatékonyabb bortermelést célozza. A szolgáltatás lehetővé teszi a borászok számára, hogy adatokat gyűjtsenek a levegő pára- és a föld nedvességtartalmára, valamint a hőmérsékletre és a napsütés erősségére vonatkozóan az IoT szenzorok segítségével, az Intel-alapú, felhőszolgáltatással összekötött IoT átjárókon keresztül. Az adatok segítségével előzetes elemzések végezhetőek, jobb erőforrás-kezelés és valós idejű távoli felügyelet valósulhat meg, ami jobb minőségű bortermelést, alacsonyabb költségeket és csökkenő környezeti terhelést eredményez.

A Telenor Connexion felveszi a kínálatába az Ericsson biztonságos IoT-szolgáltatását. Ez a szolgáltatás az Ericsson Device Connection Platformjára épül. A 3GPP-szabványú, LTE-hálózaton működő Generic Bootstrapping Architecture biztosítja a világ első, végpontok közötti biztonságos azonosítási megoldását a szenzoros adatok felhőbe történő továbbítására a későbbi feldolgozás és az elemzés érdekében. Az Intel biztosítja a processzorokat és az LTE modemeket az IoT átjárók számára, a németországi Nürnbergben székelő MyOmega System Technologies pedig a szenzorokhoz és átjárókhoz kapcsolódó hardvereket és szoftvereket szállítja majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Szelfizzen a rokonság: az LG ezt ajánlja karácsonyra

ked nov 17 , 2015
Másfél hónap múlva itt a karácsony, ezért az LG marketingesei összegyűjtöttek néhány ötletet, aminek biztos, hogy örülnek majd a családtagok: a szülők, a nagyik, nagypapik, a nagynénik, nagybácsik, tesók, unokatesók. Tiniknek, fiatalabb tesónak, unokatesónak tökéletes ajándék az LG középkategóriás mobiltelefonja, az LG Spirit. Ez a készülék olyan felhasználói élményt és olyan […]