Akkutippek IV.

laptopBár a gyártók nagy gondot fordítanak a laptopok, tabletek, telefonok fogyasztásának csökkentésére, és egyúttal a beépített áramforrás üzemidejének meghosszabbítására, azért az üzemidő meghosszabbításának több trükkje is van.

Egyes alkalmazások bezárása, a munkafolyamatok egyszerűsítése
A sokféle futó alkalmazás szintén nagy energiafaló. A notebook használati módjának megváltoztatásával, a folyamatok egyszerűsítésével is rengeteg energiát spórolhatunk. Több alkalmazás egyidejű futtatása remek dolog, ugyanakkor megterheli a processzort, így rendkívül energiaigényes. Akkumulátoros üzemmódban használjunk egyszerre egy alkalmazást, illetve kerüljük a nagy számításigényű programokat.

ő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Oktat a Kaspersky

pén jún 12 , 2015
A Kaspersky Lab és az International Society of Automation (ISA) bejelentették közös oktatási kezdeményezésüket, amelynek célja az ipari automatizálási berendezéseket üzemeltetők figyelmének felhívása a kiberfenyegetésekre. A kritikus infrastruktúra kiberbiztonságának fontosságát nem lehet lebecsülni, különösen a mai automatizált világban, ahol az olyan esetek, mint a BlackEnergy2 malware terjedése mára rendszeresen előforduló […]
osztályterem

Friss, ropogós